söndag 16 november 2008

Dyr helg

FREDAG. 
Eftermiddagslektion och på schemat stod magazine production. Vi ska forma en tidning, det här kan bli kul! 

Kvällsshopping; införskaffade skor, svart klänning, tanning spray och hårfärg. Därefter åt vi kvällsmat på La Place, liknar varuhuset Åhlens, fast här var det betydligt bättre och större utbud. Mysigt ställe. Klockan 21 stängde butikerna och vi traskade vidare till biohuset. Köpte biljetter till sena föreställningen - Quantom of Solance. I väntan på att klockan skulle närma sig 22.45 gick vi till The American och tog ett glas vitt vin. Den mest amerikanska inredning som man kan tänka sig, toppat med ljudeffekter! Häftigare ställe får man leta efter. 

LÖRDAG.
Del två av shoppingrundan. De butiker vi inte hunnit med under del ett avklarade vi.  Jag gick i de nya skorna - big mistake. Vill man vara fin får man lida pin. Shoppade en oversize kavaj på H&M, underkläder (har man inte tvättat måste man köpa nya) och en grå topp. Vill införskaffa en ny garderob. Vore underbart att köpa allt nytt och lämna det gamla här. 

Slingade håret...igen. Börjar få finness på det hela! 

Lördagkväll; väntade länge på våra kära förfestdeltagare. Led av tristess någon timma innan litauerna kom. De kommer alltid sent, sådan festkultur som de har är vi inte vana vid. Vid halv ett snåret tog vi taxin till Club Vie, väl där mötte vi upp grabbarna grus. Toppenkväll!

Leva (vän på besök), Simona och Arminta.
Happyfaces.

Inga kommentarer: